Pizza kan godt være sundt!

Jeg elsker Pizza som i, jeg VIRKELIG elsker pizza! Men desværre er sommeren lige rundt om hjørnet, og sandheden er desværre at jeg ikke kan mæske mig i lækker pizza med ekstra ost og peperoni fra Justeat.
Men helt no-go er pizza nu heller ikke, med lidt kreativitet kan man komme rigtig rigtig langt. Jeg har derfor opfundet en low carb pizzabund, som er perfekt til den sunde alternative pizza. Læs med her og bliv inspireret.

Dejen inden bagning
Dejen inden bagning

Ingredienser:
1 Aubergine
1 Æg
1 Dl (30g) meget fint revet ost

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 200 grader luftvarme. Hak auberginen i store stykker og hak den derefter fint i en foodcompresser. Dræn alt væden fra auberginen i et viskestykke, ved at samle den hakkede aubergine indeni viskestykket og vride den sammen så godt du kan.
Efter du har drænet auberginen så bland den sammen med æg og ost, i en skål. Dejen skal være lidt klistet. Fordel derefter massen på en bageplade i 20 min. Når du har taget bunden ud, kan du putte det topping på du lyster, og bage igen i 10 min. Værsgo et styks sund pizza. Tænk at det overhovedet er muligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s